Siemens GSM module inside

SVEA, de PSTN naar GSM "blackbox" van Possio

 

Niet meer leverbaar opvolger vind u HIER

De Possio Svea is een "blackbox" die een koppeling maakt tussen het normale analoge PSTN netwerk en het nieuwe digitale GSM netwerk. Veel apparaten hebben nog een PSTN aansluiting om bijvoorbeeld op afstand uitgelezen te worden of om een verbinding op te bouwen. Tegenwoordig word de analoge echter veel minder gebruikt en komt het dus geregeld voor dat die niet beschikbaar is op plaatsen waar u deze eigenlijk wel nodig is.

Hiervoor kunt u de Possio Svea gebruiken, u koppelt deze aan de PSTN ingang van het apparaat en het apparaat denk een PSTN lijn te hebben waarover gecommuniceerd kan worden.

De Possio Svea is ook DE ideale oplossing als u op een locatie zonder telefoonaansluiting een plain-paper fax wenst. U kunt een normale analoge PSTN fax aansluiten op de Possio Svea en kunt faxen vanaf een mobiele locatie zoals een bouwkeet zonder telefoonaansluiting.Met de Possio SVEA merkt u niet dat u geen PSTN lijn aangesloten heeft. DE SVEA handelt alle verkeer nu gewoon over het GSM netwerk af..De SVEA is bedoeld voor het aan sluiten van analoge lijn apparatuur zoals een PLC met PSTN uitgang, een normale analoge plain paper fax, een DECT PSTN telefoon, conferentie telefoons etc.etc......... SVEA is dus in staat uw afgelegen kantoor, bouwkeet, pompgemaal van een telefoon verbinding te voorzien van een telefoon aansluiting. Natuurlijk kunt u denken aan het gebruik in voertuigen of scheepvaart verkeer. Ook is het een ideale backup voor in uw bedrijf voor het gevel dat de telefoonlijn uitvalt. u kunt dan gewoon bellen EN faxen! Dit kan namelijk allemaal doorgang vinden dankzij de gratis meegeleverde noodaccu.


Draadloos kantoor

Meestal word tegenwoordig analoge PSTN apparatuur vervangen door GSM. Maar de prijzen liggen daar een heel stuk hoger van als de analoge apparatuur. Dit probleem doet zich vaak voor bij fax apparaten, conference telefoons, traditionele telefoons, voordeur antwoord systemen en alarmerings apparatuur voor bijvoorbeeld liften. De SVEA verhelpt dit probleem door zich te laten gebruiken als een interface van PSTN naar GSM.

Tijdelijke gebouwen

Tijdelijke gebouwen, tenten en containers komen steeds vaker voor in Nederland, dus evenredig stijgt ook de vraag naar mobiele oplossingen. In de meeste gevallen is geen vaste analoge telefoon lijn voorhanden, het vergt weken voordat het geļnstalleerd is of de kosten wegen niet op tegen het gebruik. Hierdoor is er maar 1 alternatief en dat is het GSM netwerk. Met de SVEA kunt u alle analoge type telefoon toestellen, analoge faxen, conferentie telefoon en alarm installaties normaal laten functioneren.

 
 
 

 

Trucks

Truck chauffeurs hebben diverse papier documenten nodig, die moeten zijn voorzien van een handtekening. Chauffeurs zijn vele uren onderweg en hebben geen gelegenheid om onderweg van een kantoor gebruikt te maken. Een simpele plain paper fax of een Multi function printer in combinatie met een SVEA is dan de oplossing. De fax wordt dan virtueel gekoppeld aan het GSM netwerk. Wanneer er te weinig ruimte is in een voertuig kan men ook een compacte mobiele fax aansluiten, zie daar voor deze pagina: www.possio.nl .

 

Wireless homes

Veel huishoudens hebben heden ten dage geen vaste analoge telefoon meer. Meestal komt dat omdat er geen kabel in de grond ligt of men heeft besloten om alleen maar gebruik te maken van een mobieltje omdat de vaste lasten van een normale lijn erg hoog zijn. In beide gevallen komt dan een SVEA van pas. Met de SVEA kan men toch gewoon de plain paper fax, alarm installatie of analoge Dect telefoon gewoon aansluiten en gebruiken.

 

U ziet hier inside de Batterij geplaatst
Svea technische specificatie's

May be changed at any time.

General

- Dual Band GSM900/1800 Mhz Siemens modem
- CSD up to 14.4kbps
- Fax Group 3, Class 1, 2

GSM performance

- Voice and emergency calls (TCH / FS)
- Half Rate (HR), Full Rate (FR)
- Enhanced Full Rate (EFR)

Output power

- Class 4 (2W) for EGSM 900
- Class 1 (1W) for GSM 1800

Data connectivity

- Data transmission 9.6kbps
- CSD up to 14.4kbps
- USSD, non-transparent mode, V.110

Mechanical features

- RJ11 connector + 2-pole terminal
- GSM antenna - SMA female (50 Ohm)
- 3V SIM card, SIM lock
- Power supply 230Vac or 12Vdc, 1A
- Wordt geleverd met gratis Backup lead accu

Physical description

- [H] 220 mm x [W] 170 mm x [D] 50 mm
- Operating temperature from -20C to +55C

 
 
Veel voorkomende vragen kunt u hier vinden
 

Bestelnummer: Omschrijving: Prijs excl btw:
10-980001 POSSIO SVEA PSTN --> GSM interface plug and play Niet meer leverbaar opvolger vind u HIER
PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW EN VERZENDKOSTEN
 

HOME POSSIO FAX

E-MAIL MOBIELEFAX.NL

RMA PROCEDURE

BESTELLEN

(C) 2012 Mobielefax  b.v. Alle rechten en of prijswijzigingen en of schrijffouten voorbehouden.  

Leverings & verkoop en verhuur voorwaarden